Book nu og spar 5%

Suiter

Hotellet har tre suiter – alle luksuriøst indrettet med stor omhu og hver deres egen charme. Suiterne har et separat sove- og opholdsværelse og er helt ideelle, hvis du vil tilbringe enestående feriedage eller er på udkig efter noget særligt i en speciel anledning.

Junior-suite

Vores Junior-suite er ca. 40 m2 stor og er den lille suite med middelhavs-flair med sine romantiske arkader og en herlig havudsigt. Den store opholdsstue og soveværelset er delt op med en skydedør. Badeværelset er udstyret med bruser og toilet.

219 - 329 €

per værelse/nat

inkl. stor morgenbuffet

Find ledige værelser
Romantik-suite

I vores Romantik-suite – der er ca. 55 m2 stor – er der lyst og indretningen er romantisk og elegant. Den store opholdsstue byder på afslapning og en herlig havudsigt. Badeværelset er indrettet med badekar og toilet. Der er adgang til altanen, som byder på udsigt til både parken og havet, fra både badeværelset og opholdsstuen.

289 - 399 €

per værelse/nat

inkl. stor morgenbuffet

Find ledige værelser
Elisabeth-suite

Vores Elisabeth-suite er den største af vores suiter og byder på en nærmest kongelig atmosfære med sin halvrunde balkon og den uforglemmelige havudsigt. Suiten er ca. 57 m2 stor og er indrettet smagfuldt og romantisk. Indeholder opholdsrum og separat soveværelse, gæste-toilet samt badeværelse med bruser, badekar og toilet.

329 - 439 €

per værelse/nat

inkl. stor morgenbuffet

Find ledige værelser

Vær opmærksom på vores hot-deal tilbud ved online booking

Suiternes udstyr

Alle suiter er ikke-ryger-værelser og udstyret med en komfortabel boxmadras med latex-rullemadras, gratis te/kaffe-facilitet, kikkert, badekåbe og hjemmesko samt flatscreen-tv, telefon, minibar og gratis trådløs bredbåndsforbindelse Wireless LAN. Badeværelserne er elegante og lyst indrettede og udstyret med badekar/bruser samt føn og kosmetikspejl.