Book nu og spar 5%

Konferencer

Kulturelle arrangementer eller forelæsninger, kurser eller møder – jeres arrangement med op til 250 personer er i gode hænder hos os! Vores Elisabeth-sal, der minder om en balsal på det flotteste slot, er udstyret med helt moderne scene- og konferencefaciliteter. Vores catering serverer lækre retter – også til levering ud af huset og efter helt individuelle ønsker.

Arrangementet kan afrundes med spændende aktiviteter som Stand-Up-Paddling, sejlture, golfkurser og meget mere. En succesfuld og fortrinlig oplevelse for alle deltagere.

Når godt nok ikke er nok

Hos os finder du ikke alene et sted til dit arrangement, men også et sted for innovative ideer, kreativitet og fællesskab. Et sted med meget frirum og rigtig meget frisk luft! Oplev husets elegance og venlighed, og nyd vores førsteklasses service! Seminar eller konference, foredrag eller firmajubilæum – hos os bliver dine arrangementer til en succes og en uforglemmelig oplevelse for alle gæster og deltagere. Fra Elisabeth-Saal og den tilstødende foyer er der en fantastisk udsigt ud over Flensborg fjord. Fra den store fritrappe er der adgang til hotelhaven, til stranden og til vores egen mole og anlægsbro. Nyd de 36 individuelt indrettede værelser og suiter, de ni appartementer og køkkenet i vores restaurant Felix, som har opnået hele 14 point i den franske restaurantguide Gault Millau! Hvil ud i wellness- loungen, og oplev et af de smukkeste steder direkte ved havet i strandbistro Sandwig!

Doch vertagt?

Sonst lieber gleich reservieren!
Sprechen Sie uns einfach an: